Jyderup Harmonika & Pianoservice Ellebjergvej 36, 4450 Jyderup Tlf.: +45 5927 7773 Mobil: +45 2561 3058 e-mail: mogens@harmonikaservice.dk

 

Borsini

Jyderup Harmonika & Pianoservice

Jyderup Harmonika & Pianoservice

Jyderup Harmonika og Pianoservice stemmer og reparerer harmonikaer, accordion samt klaver og flygler.

 

Firmaet er i dag importør og eneforhandler af BORSINI harmonikaer i Danmark.

Vi giver 5 års garanti på nye harmonikaer og 1 år på brugte

Når du handler hos os får du to GRATIS eftersyn på nye harmonikaer og et på brugte inden for garanti perioden.

Efter mere end 25 års erfaring med stemning af klaver var det oplagt af starte med stemning af harmonikaer også. Så det startede jeg med i 2009.

Efter flere besøg hos BORSINI fabrikken i Castelfidardo, og en uge hos Jörgen Sundeqvist i Asker ved Oslo. Har jeg lært håndværket at stemme en harmonika. Resten kommer med erfaring. Og med mere end 100 helstemte harmonikaer og accordion samt dobbelt så mange justeringer og reperationer, begynder jeg at få en vis rutine og erfaring.

Jeg stemmer altid harmonikaen med tonestokkene monteret i instrumentet, da det giver den mest optimale stemning.

Alle harmonikaer som importeres er stemt A 442 Hz. Dette er for at sikre at man ved samspil stemmer med andre harmonikaer.

Hvis kunden ønsker en anden tonehøjde eks. A 440 Hz. Skal dette bestilles.

De fleste lagerførte harmonikaer er fra fabrikken enten stemt uden tremolo på violinen, (stumstemt) eller med max 6 cent tremolo. Ønsker kunden en bestemt tremolo kan dette bestilles.

Firmaet udstiller ikke udendørs, ej heller i telte da dette ikke er godt for instrumentet.

Alle reparationer dokumenteres med foto samt nedskrives i en bog. Dette bliver arkiveret med et nummer som bliver skrevet inde i harmonikaen. På denne måde kan vi altid finde frem til en tidligere reparation lavet på vores værksted.

Firmaet har også et mobilt værksted. Hvis der er tale om en større mængde harmonikaer eller accordion. Kan vi tilbyde at udfører arbejdet hos kunden Dette kunne evt. værre på en musikskole. Vi kommer over hele landet. Vi rejser til Færøerne 1-2 gange årligt.

Hold dit instrument vedlige og få derved mere glæde af det!

 

Mogens Bækgaard